притисни ентер »

Влатко Ѓорчев се простува од неговиот татко: Ќе го паметат сите кои го сакаа и пациентите на кои им помагаше
Влатко Ѓорчев се простува од неговиот татко: Ќе го паметат сите кои го сакаа и пациентите на кои им помагаше

Влатко Ѓорчев се простува од неговиот татко: Ќе го паметат сите кои го сакаа и пациентите на кои им помагаше

„Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно им помагаше целиот живот,“ напиша поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев на Фејсбук откако почина неговиот татко. „Неизмерно,

Влатко Ѓорчев се простува од неговиот татко: Ќе го паметат сите кои го сакаа и пациентите на кои им помагаше

Влатко Ѓорчев се простува од неговиот татко: Ќе го паметат сите кои го сакаа и пациентите на кои им помагаше

„Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно им помагаше целиот живот,“ напиша поранешниот пратеник Влатко Ѓорчев на Фејсбук откако почина неговиот татко. „Неизмерно,

Ѓорчев: Збогум тато. Ќе те спомнуваме и ќе се сеќаваме…

Ѓорчев: Збогум тато. Ќе те спомнуваме и ќе се сеќаваме…

Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно им помагаше целиот живот. Неизмерно, со целото свое битие ја сакаше Македонија. Македонец што беше поканет во врвните светски

Се огласи Влатко Ѓорчев: Најголем комплимент на татко ми му беа илјадниците пациенти, од сите вери и нации

Се огласи Влатко Ѓорчев: Најголем комплимент на татко ми му беа илјадниците пациенти, од сите вери и нации

„Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно им помагаше целиот живот“, објави поранешниот пратеник и член на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев. Тој вели дека неговиот татко

Збогум тато, многу те сакавме – Влатко Ѓорчев се прости од татко му

Збогум тато, многу те сакавме – Влатко Ѓорчев се прости од татко му

Денеска на Клиниката во Ниш почина пулмологот Анѓелко Ѓорчев, кој беше во кома откако ја прими вакцината против коронавирус. Дента кога д-р Ѓорчев заминал на вакцинација во Ниш, бил со неколку негови колеги доктори. Како што напиша тогаш неговиот син, пратеникот Влатко Ѓорчев, заминал со желба за имунизација, сакајќи повторно да се дружи со внуците

Ѓорчев се прости од својот татко: Збогум тато, од небото гледај и чувај ја твојата сакана Македонија

Ѓорчев се прости од својот татко: Збогум тато, од небото гледај и чувај ја твојата сакана Македонија

На Клиниката во Ниш денеска почина специјалистот по пулмологија и алергологија, професорот Анѓелко Ѓорчев на 72-годишна возраст. Неговиот син, поранешниот пратеник Владимир Ѓорчев на Фејсбук се збогуваше од својот татко. „Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите

Влатко Ѓорчев: Мојот татко почина денес, после 11 дена во кома – Збогум тато!

Влатко Ѓорчев: Мојот татко почина денес, после 11 дена во кома – Збогум тато!

Поранешниот пратеник и секретар за меѓународна соработка на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, предмалку на својот Фб профил нашиша: Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно

Потресен фејсбук статус на Влатко Ѓорчев – Почина неговиот татко, пулмологот Анѓелко Ѓорчев

Потресен фејсбук статус на Влатко Ѓорчев – Почина неговиот татко, пулмологот Анѓелко Ѓорчев

Почина таткото на Влато Ѓорчев, Анѓелко Ѓорчев, после 11 дена поминати во коматозна состојба, откако му се слоши на денот кога ја прими вакцината против коронавирус во Белград. МАКЕДОНИЈА46 минути Фејсбук статус на Влатко Ѓорчев: Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го

Влатко Ѓорчев се прости од својот татко – еве што напиша

Влатко Ѓорчев се прости од својот татко – еве што напиша

Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно им помагаше целиот живот. Неизмерно, со целото свое битие ја сакаше Македонија. Македонец што беше поканет во врвните светски

Влатко Ѓорчев се прости од својот татко со оваа фотографија

Влатко Ѓорчев се прости од својот татко со оваа фотографија

Бог да го прости мојот татко Анѓелко Ѓорчев (72). Почина денес, после 11 дена во кома. Замина тивко и ненадејно. Ќе го паметат неговите деца и внуци, сите кои го сакаа. Многу роднини, пријатели и БЕЗБРОЈ пациенти на кои неуморно им помагаше целиот живот. Неизмерно, со целото свое битие ја сакаше Македонија. Македонец што беше поканет во врвните