притисни ентер »

Microsoft го претстави новиот Xbox – Project Scarlett
Microsoft го претстави новиот Xbox – Project Scarlett

Microsoft го претстави новиот Xbox – Project Scarlett

Под името Project Scarlett, Microsoft ја најави новата гејминг конзола на Microsoft од производната линија на Xbox. Конзолата доаѓа со еден цел куп подобрувања во однос на нејзиниот претходник, а нејзината цел е да претставува достоен ривал за веќе најавениот PlayStation 5 на Sony. Новиот Xbox ќе пристигне во лето наредната година, а компанијата најави

Microsoft го претстави новиот Xbox – Project Scarlett

Microsoft го претстави новиот Xbox – Project Scarlett

Под името Project Scarlett, Microsoft ја најави новата гејминг конзола на Microsoft од производната линија на Xbox. Конзолата доаѓа со еден цел куп подобрувања во однос на нејзиниот претходник, а нејзината цел е да претставува достоен ривал за веќе најавениот PlayStation 5 на Sony. Новиот Xbox ќе пристигне во лето наредната година, а компанијата најави

Microsoft го претстави новиот Xbox: Project Scarlett

Microsoft го претстави новиот Xbox: Project Scarlett

Под името Project Scarlett, вчера беше најавена новата гејминг конзола на Microsoft од производната линија на Xbox.. Новиот Xbox ќе пристигне во лето наредната година, а компанијата најави дека до крајот на оваа година ќе добиеме и официјален датум за негова премиера. Конзолата не доби официјално име, туку до нејзината премиера ќе биде позната како