притисни ентер »

Final Vendetta e солиден духовен наследник на Final Fight
Final Vendetta e солиден духовен наследник на Final Fight

Final Vendetta e солиден духовен наследник на Final Fight

Доколку сте фанови на флиперските игри од осумдесетите и деведесетите години на минатиот век, тогаш сигурно ја знаете Final Fight – фантастичната beat em up игра на Capcom, од 1989 година. Од сите можни аспекти, Final Vendetta е веродостоен духовен наследник кој слепо се придружува до урнекот од пред 30 години. Како резултат, добивате брза, хардкор