притисни ентер »

Фрази кои ги изговараат мажите: Еве како да откриете дека ве лаже

Фрази кои ги изговараат мажите: Еве како да откриете дека ве лаже

Ако мажот ви каже дека заслужувате многу подобро од него, тој е во право – продолжете понатаму Се случува едниот партнер да е подготвен за сериозна врска, додека другиот на секој начин се труди да ја избегне. Секако, најважно е што поскоро да сфатите на што сте за да не си го трошите времето залудно. Најверојатно, таа личност нема да се предомисли