притисни ентер »

Најавени три протести, автобусите на ЈСП со изменет режим

Најавени три протести, автобусите на ЈСП со изменет режим

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии се пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Од претпријатието велат дека автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната

Најавени три протести попладнево, ЈСП со изменет возен режим

Најавени три протести попладнево, ЈСП со изменет возен режим

Поради организирање на три протести попладнево, Јавното сообраќајно претпријатие најави дека голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената. Поради протестот на Бит пазар предвиден во период од 12 до 16.30 часот , изменет режим на сообраќање ќе важи за автобуските линии 2, 8, 9, 12, 17,

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната полиција. Поради протестот на Бит пазар предвиден во период од 12 до 16.30 часот, изменет режим на сообраќање ќе важи за автобуските линии 2, 8, 9, 12, 17, 19, 45, 50, 54,

Изменет режим на јавниот автобуски превоз поради три најавени протести

Изменет режим на јавниот автобуски превоз поради три најавени протести

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната

Денеска попладне најголем дел од автобусите на ЈСП со изменета траса

Денеска попладне најголем дел од автобусите на ЈСП со изменета траса

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради протести изменет режим на јавниот автобуски превоз

Поради најавени три протести, денеска од 12 часот голем дел од автобуските линии ќе бидат пренасочени, а дел од нив ќе возат по скратена траса од вообичаената, соопшти ЈСП Скопје. Автобусите од јавниот превоз, како возилата на ЈСП Скопје, така и на приватните превозници, ќе сообраќаат согласно условите на терен и наложениот режим од страна на сообраќајната