притисни ентер »

Порака до секој возрасен кој е родител или планира да биде таков
Порака до секој возрасен кој е родител или планира да биде таков

Порака до секој возрасен кој е родител или планира да биде таков

Пораката која што секој возрасен треба да ја прочита, бидејќи децата ги набљудуваат и прават она што тие го прават, а не она што велат. *Кога мислеше дека не те гледам, јас видов дека ми го закачи првиот цртеж на фрижидерот и веднаш побрзав да нацртам нов. *Кога мислеше дека не те гледам, јас видов како нахрани изгубено маче и научив дека е добро да