притисни ентер »

Многумина овие намирници ги додаваат во чајот, но со тоа му штетат на здравјето – металите полесно се испуштаат во течноста
Многумина овие намирници ги додаваат во чајот, но со тоа му штетат на здравјето – металите полесно се испуштаат во течноста

Многумина овие намирници ги додаваат во чајот, но со тоа му штетат на здравјето – металите полесно се испуштаат во течноста

Покрај водата, чајот е течност која што најмногу се пие меѓу луѓето. Сепак, експертите предупредуваат дека овој напиток воглавно има позитивен ефект на здравјето, но може да биде и штетен за организмот. Неговата штета се пресметува врз основа на состојките кои што ги додаваме во него. Шеќер или вештачки засладувач Иако таков најмалку ни се допаѓа,

Многумина овие намирници ги додаваат во чајот, но со тоа му штетат на здравјето – металите полесно се испуштаат во течноста

Многумина овие намирници ги додаваат во чајот, но со тоа му штетат на здравјето – металите полесно се испуштаат во течноста

Покрај водата, чајот е течност која што најмногу се пие меѓу луѓето. Сепак, експертите предупредуваат дека овој напиток воглавно има позитивен ефект на здравјето, но може да биде и штетен за организмот. Неговата штета се пресметува врз основа на состојките кои што ги додаваме во него. Шеќер или вештачки засладувач Иако таков најмалку ни се допаѓа,