притисни ентер »

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран
Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Во Техеран загина првата секретарка на Амбасадата на Швајцарија

Во Техеран загина првата секретарка на Амбасадата на Швајцарија

– Станува збор за првата секретарка на Амбасадата на Швајцарија  во Иран, потврди претставникот на иранската служба за итни случаи Модјастаба Каледи. Засега нема информации за околностите на нејзината смрт. /МИА.

Сомнителен пад од 18-ти кат! Првата секретарка на швајцарската Амбасада во Иран пронајдена мртва

Сомнителен пад од 18-ти кат! Првата секретарка на швајцарската Амбасада во Иран пронајдена мртва

Засега нема никакви информации за околностите на нејзината смрт. 50-годишната прва секретарка на Амбасадата на Швајцарија во Техеран и второрангирана во швајцарската дипломатска мисија во Иран, загинала денеска по пад од 18-тиот кат од зградата во која живеела. "Станува збор за првата секретарка на швајцарската Амбасада во Иран", потврдил претставник

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Мистериозна смрт на швајцарска дипломатка, паднала од зграда во Иран

Дипломатка од швајцарската амбасада во Техеран загина во вторникот откако паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Вработената во амбасадата имала 51 година, изјави портпарол на Службата за итни случаи, според полуофицијалната новинска агенција ИСНА. Дипломатката која загина при пад од зграда

Швајцарска дипломатка паднала од зграда во Иран и починала

Швајцарска дипломатка паднала од зграда во Иран и починала

Швајцарка која работела како дипломат во швајцарската амбасада во Техеран починала откако во вторникот паднала од висока зграда во која живеела на северот од градот, пренесоа иранските новински агенции. Таа имала 51 година. Починатата Швајцарка била Прв секретар на швајцарската амбасада. Ниту еден медиумски извештај од Иран не содржи информации за