притисни ентер »

Попушти тротоарот на улицата „4-та македонска бригада“
Попушти тротоарот на улицата „4-та македонска бригада“

Попушти тротоарот на улицата „4-та македонска бригада“

За нешто помалку од половина година попушти тротоарот на улицата „4-та македонска бригада“. Имено на еден дел во близина на потпорниот ѕид се појави вдлабнатина на бехатон плочите што е показател дека изведувачот не си ја завршил работата како што треба. Сега и да се сака невозможна е поправката бидејќи временските услови тоа не го дозволуваат па минувачите