притисни ентер »

Измама при добивање  на кредит или друга погодност
Измама при добивање  на кредит или друга погодност

Измама при добивање  на кредит или друга погодност

ОВР Прилеп поднесе кривична пријава  против Д.С.(38) поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „измама при добивање  кредит или друга погодност “ и против правно лице од Прилеп, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „Измама при добивање  на кредит или друга погодност“ . Д.С. во текот на 2016 година, како невработено

Кривична пријава за Прилепчанец, земал 3.000 од програма на АВРМ па ја ликвидирал фирмата

Кривична пријава за Прилепчанец, земал 3.000 од програма на АВРМ па ја ликвидирал фирмата

ОВР Прилеп поднесе кривична пријава против Д.С.(38) поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „измама при добивање кредит или друга погодност“ и против правно лице од Прилеп, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „Измама при добивање на кредит или друга погодност“ . Д.С. во текот на 2016 година, како невработено

Кривична пријава за прилепчанец што зел државен грант за фирма

Кривична пријава за прилепчанец што зел државен грант за фирма

Прилепската полиција поднесе кривична пријава против извесен Д. С. (38), како и против фирма од Прилеп поради сомнение за сторени кривични дела – измама при добивање кредит или друга погодност. Како што информираат од МВР, 38-годишникот во текот на 2016 година како невработено лице, со намера да стекне противправна корист, поднел апликација за активна

Прилепчанец зел државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепчанец зел државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепската полиција поднесе кривична пријава против извесен Д. С. (38), како и против фирма од Прилеп поради сомнение за сторени кривични дела – измама при добивање кредит или друга погодност. Како што информираат од МВР, 38-годишникот во текот на 2016 година како невработено лице, со намера да стекне противправна корист, поднел апликација за активна

Невработен прилепчанец земал државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Невработен прилепчанец земал државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепската полиција поднесе кривична пријава против извесен Д.С.(38), како и против фирма од Прилеп поради сомнение за сторени кривични дела – измама при добивање кредит или друга погодност. Како што информираат од МВР, 38-годишникот во текот на 2016 година, како невработено лице, со намера да се стекне со противправна корист, поднел апликација за

Прилепчанец зел државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепчанец зел државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепската полиција поднесе кривична пријава против извесен Д. С. (38), како и против фирма од Прилеп поради сомнение за сторени кривични дела – измама при добивање кредит или друга погодност. Како што информираат од МВР, 38-годишникот во текот на 2016 година како невработено лице, со намера да стекне противправна корист, поднел апликација за активна

Невработен прилепчанец земал државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Невработен прилепчанец земал државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепската полиција поднесе кривична пријава против извесен Д.С.(38), како и против фирма од Прилеп поради сомнение за сторени кривични дела – измама при добивање кредит или друга погодност. Како што информираат од МВР, 38-годишникот во текот на 2016 година, како невработено лице, со намера да се стекне со противправна корист, поднел апликација за

Невработен прилепчанец земал државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Невработен прилепчанец земал државен грант за да основа фирма, но парите ги потрошил за други цели

Прилепската полиција поднесе кривична пријава против извесен Д.С. (38), како и против фирма од Прилеп поради сомнение за сторени кривични дела – измама при добивање кредит или друга погодност. Како што информираат од МВР, 38-годишникот во текот на 2016 година, како невработено лице, со намера да се стекне со противправна корист, поднел апликација за

Правно и физичко лице добија кривични, правеле измама при добивање на кредит или друга погодност

Правно и физичко лице добија кривични, правеле измама при добивање на кредит или друга погодност

Правно и физичко лице добија кривични, правеле измама при добивање на кредит или друга погодност СВР Прилеп поднесе кривична пријава  против Д.С.(38) поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „измама при добивање  кредит или друга погодност “ и против правно лице од Прилеп, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело