притисни ентер »

Четки од коњски влакна, неабразивни средства...: Погледнете како се перат најскапите автомобили на светот
Четки од коњски влакна, неабразивни средства...: Погледнете како се перат најскапите автомобили на светот

Четки од коњски влакна, неабразивни средства...: Погледнете како се перат најскапите автомобили на светот

Веројатно сите ги паметиме времињата кога се дружевме пред зграда, секој со своја кофа и сунѓер и автомобилите на нашите родители кои најчесто доаѓаа од истите фабрики. Во меѓувреме “пораснавме”, а денес речиси сите практикуваат перење на своите автомобили во перална. Но, на многумина и тоа не им е доволно, па на своето “милениче” му посветуваат дополнително

Вака се мијат најскапите автомобили во светот / ВИДЕО

Вака се мијат најскапите автомобили во светот / ВИДЕО

Во меѓувреме, сите пораснавме, а автомобилите скоро сите ги носиме во салони за перење на автомобили. На многумина ниту тоа не им е доволни, па на својот лимен миленик посветуваат повеќе внимание отколку на самите себе. Токму за нив постојат „експерти за детали“ за автомобили кои ќе го исчистат секој милиметар од автомобилот. Е сега, ако се прашувавте

Како се мијат најскапите автомобили

Како се мијат најскапите автомобили

Кога сопственикот нема време за самиот да го исчисти, на сцена стапуваат експерти од „Topaz Detailing “, кои посветуваат посебно внимание на автомобилот. И тоа е на ниво над она што го може да се добие во спа центар. Четките од коњски влакна се користат за чистење на тркалата повнимателно од педикирот на ноктите на сопственикот. Површините не се мијат