притисни ентер »

Миротиќ се врати во Барселона за 20 милиони евра за пет сезони
Миротиќ се врати во Барселона за 20 милиони евра за пет сезони

Миротиќ се врати во Барселона за 20 милиони евра за пет сезони

Никола Миротиќ се договори со Барселона за исплата на парите што му се должат по раскинувањето на соработката, што се случи еднострано од шпанскиот гигант. Барселона е должна да му плати на Миротиќ долг од 20 милиони евра! А според анексот на договорот тоа ќе го прави во наредните пет години. Никола минатата сезона ја напушти екипата на Барселона,

Миротиќ се врати во Барселона за 20 милиони евра за пет сезони

Миротиќ се врати во Барселона за 20 милиони евра за пет сезони

Никола Миротиќ се договори со Барселона за исплата на парите што му се должат по раскинувањето на соработката, што се случи еднострано од шпанскиот гигант. Барселона е должна да му плати на Миротиќ долг од 20 милиони евра! А според анексот на договорот тоа ќе го прави во наредните пет години. Никола минатата сезона ја напушти екипата на Барселона,

Миротиќ се врати во Барселона и ќе добие 20 милиони евра за пет сезони

Миротиќ се врати во Барселона и ќе добие 20 милиони евра за пет сезони

Никола Миротиќ се договори со Барселона за исплата на парите што му се должат по раскинувањето на соработката, што се случи еднострано од шпанскиот гигант. Барселона е должна да му плати на Миротиќ долг од 20 милиони евра! А според анексот на договорот тоа ќе го прави во наредните пет години. Никола минатата сезона ја напушти екипата на Барселона,

Падна договор: Барселона му исплаќа 20 милиони евра на Миротиќ

Падна договор: Барселона му исплаќа 20 милиони евра на Миротиќ

Барселона постигна договорот со Никола Миротиќ и Кори Хигинс за исплата на голема сума на пари поради фактот дека порано ги раскина договорите со Црногорецот и Американецот. Миротиќ ќе биде побогат за 20 милиони евра, додека Американецот ќе заработи 3.4 милиони евра. Со раскинот на нивните договори Барселона избегна банкрот, а сега постигна договор