притисни ентер »

7 Урнебесни вицови за успешен почеток на работната недела
7 Урнебесни вицови за успешен почеток на работната недела

7 Урнебесни вицови за успешен почеток на работната недела

Програмер Мажот програмер се враќа дома доцна вечерта и жената го дочекува: -Каде беше цела ноќ? Признај! -Па знаеш, драга, вчерашниот состанок се одложи, па на нашата нова секретарка и отиде последниот автобус. Ме замоли да ја однесам до дома. Кога стигнавме видов дека ми се дупнала гумата, па морав да ја сменам. Секретарката љубезно ме повика во