притисни ентер »

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата
Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Најголемата магнетна бура во последните 2 години вчера ја погоди Земјата. Можноста за срцеви напади и мозочни удари се зголемува токму за време на геомагнетните нарушувања. Според научниците, ова се должи на активноста на Сонцето. Дел од научната јавност вели дека оваа магнетна бура не е најсилната која ја подила Земјата, затоа што истата е на третото

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Најголемата магнетна бура во последните 2 години вчера ја погоди Земјата. Можноста за срцеви напади и мозочни удари се зголемува токму за време на геомагнетните нарушувања. Според научниците, ова се должи на активноста на Сонцето. Дел од научната јавност вели дека оваа магнетна бура не е најсилната која ја подила Земјата, затоа што истата е на третото

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Најголемата магнетна бура во последните 2 години вчера ја погоди Земјата. Можноста за срцеви напади и мозочни удари се зголемува токму за време на геомагнетните нарушувања. Според научниците, ова се должи на активноста на Сонцето. Дел од научната јавност вели дека оваа магнетна бура не е најсилната која ја подила Земјата, затоа што истата е на третото

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Уште една магнетна бура ја погоди Земјата

Најголемата магнетна бура во последните 2 години вчера ја погоди Земјата. Можноста за срцеви напади и мозочни удари се зголемува токму за време на геомагнетните нарушувања. Според научниците, ова се должи на активноста на Сонцето. Дел од научната јавност вели дека оваа магнетна бура не е најсилната која ја подила Земјата, затоа што истата е на третото