притисни ентер »

Од ден во ден се поголем број сомнежи и нелогичности околу проектот со хеликоптерите
Од ден во ден се поголем број сомнежи и нелогичности околу проектот со хеликоптерите

Од ден во ден се поголем број сомнежи и нелогичности околу проектот со хеликоптерите

Од ден во ден се поголем број сомнежи и нелогичности околу проектот со хеликоптерите Од ден во ден сомнежите дека постојат матни бизнис интереси во проектот со двата хеликоптери за итни потреби, кај јавноста стануваат се поголеми. Приказната на Владата и генералниот секретар Драги Рашковски, дека државата нема да потроши ниту еден денар, а услугата

Од ден во ден се поголем број сомнежи и нелогичности околу проектот со хеликоптерите

Од ден во ден се поголем број сомнежи и нелогичности околу проектот со хеликоптерите

Од ден во ден сомнежите дека постојат матни бизнис интереси во проектот со двата хеликоптери за итни потреби, кај јавноста стануваат се поголеми. Приказната на Владата и генералниот секретар Драги Рашковски, дека државата нема да потроши ниту еден денар, а услугата за граѓаните ќе биде бесплатна, некако е премногу бајковита за да е вистината. На брифинг

COМНЕЖИTE ЗА MAТНИOT БИЗНИС СО ХЕЛИKOПТЕРИТЕ PACТАТ: Заев и Рaшковckи kpијат каде ќе завpшaт 72 милиони евра

COМНЕЖИTE ЗА MAТНИOT БИЗНИС СО ХЕЛИKOПТЕРИТЕ PACТАТ: Заев и Рaшковckи kpијат каде ќе завpшaт 72 милиони евра

Од ден во ден сомнежите дека постојат maтни бизнис интереси во проектот со двата хеликоптери за итни потреби, кај јавноста стануваат се поголеми. Приказната на Владата и генералниот секретар Драги Рашковски, дека државата нема да потроши ниту еден денар, а услугата за граѓаните ќе биде бесплатна, некако е премногу бајковита за да е вистината. На брифинг

Јанушев: Заев и Рашковски лажат дека фирма конкурирала за бизнис за да нема никаков ќар

Јанушев: Заев и Рашковски лажат дека фирма конкурирала за бизнис за да нема никаков ќар

Зоран Заев и Драги Рашковски зајдоа во криминал и корупција, па уште хеликоптери им фалат, рече на прес-конференција генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, кој и денеска зборуваше за Системите за итна хелихоптерска медицинска помош и спасување (САР и ХЕМС). Како што рече тој, инволвираните ги лажат и новинарите и јавноста дека фирмата стара

Објавена студијата за проектот „хеликоптерска помош“

Објавена студијата за проектот „хеликоптерска помош“

Ова е наведено во Физибилити студијата која на 120 страници ја изработил  Национален центар за почисто производство и напредни менаџерски пристапи. Наспроти тврдењата на владиниот генерален секретар дека јавно-приватното партнерство со шведската Сархемс нема никаква врска со Центарот за обука на пилоти, физибилити студијата го покажува токму тоа. -Оваа

Јанушев: Дали споменувањето на зелениот картон од страна на Рашковски, значи дека и тој е во игра за наплата?

Јанушев: Дали споменувањето на зелениот картон од страна на Рашковски, значи дека и тој е во игра за наплата?

„Зоран Заев и Драги Рашковски се летнати во облаци. Зајдоа во криминал и корупција па уште хелихоптери им фалат. Срамно и жално. Нема поблаг израз за да се опише односот на Заев и Рашковски кон медиумите, граѓаните и сопствената држава. Ги лажат и новинарите и јавноста дека фирмата стара 24 дена пред да биде распишан тендерот всушност конкурирала за

Јанушев: Заев и Рашковски ги кријат фактите за тендерот за хеликоптерите

Јанушев: Заев и Рашковски ги кријат фактите за тендерот за хеликоптерите

Зоран Заев и Драги Рашковски се летнати во облаци. Зајдоа во криминал и корупција па уште хелихоптери им фалат. Срамно и жално. Нема поблаг израз за да се опише односот на Заев и Рашковски кон медиумите, граѓаните и сопствената држава. Ги лажат и новинарите и јавноста дека фирмата стара 24 дена пред да биде распишан тендерот всушност конкурирала за

Јанушев: Заев и Рашковски лажат дека фирма конкурирала за бизнис за да нема никаков ќар

Јанушев: Заев и Рашковски лажат дека фирма конкурирала за бизнис за да нема никаков ќар

Зоран Заев и Драги Рашковски зајдоа во криминал и корупција, па уште хеликоптери им фалат, рече на прес-конференција генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, кој и денеска зборуваше за Системите за итна хелихоптерска медицинска помош и спасување (САР и ХЕМС). Како што рече тој, инволвираните ги лажат и новинарите и јавноста дека фирмата стара

Јанушев: На Заев не може да му се верува ниту кога ќе каже „жими бизнисот со марихуаната“.

Јанушев: На Заев не може да му се верува ниту кога ќе каже „жими бизнисот со марихуаната“.

Срамно и жално. Нема поблаг израз за да се опише односот на Заев и Рашковски кон медиумите, граѓаните и сопствената држава. Ги лажат и новинарите и јавноста дека фирмата стара 24 дена пред да биде распишан тендерот всушност конкурирала за монополскиот бизнис за да нема никаков ќар. Ако ова не е потценување и понижување и на медиумите и на граѓаните,

Јанушев: Заев и Рашковски зајдоа во криминал - јасно е во чиј џеб ќе завршат 72 МИЛИОНИ ЕВРА од хеликоптерите

Јанушев: Заев и Рашковски зајдоа во криминал - јасно е во чиј џеб ќе завршат 72 МИЛИОНИ ЕВРА од хеликоптерите

Зоран Заев и Драги Рашковски се летнати во облаци. Зајдоа во криминал и корупција па уште хелихоптери им фалат. Срамно и жално. Нема поблаг израз за да се опише односот на Заев и Рашковски кон медиумите, граѓаните и сопствената држава. Ги лажат и новинарите и јавноста дека фирмата стара 24 дена пред да биде распишан тендерот всушност конкурирала за