притисни ентер »

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро
Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Поранешниот напаѓач на Бразил, Пеле ги отфрли шпекулациите дека е депресивен и ги увери своите фанови дека добро напредува и има зафатен распоред. Синот на Пеле, Едињо сподели пред „Глобо“ дека трикратниот освојувач на Светскиот куп е депресивен и не сака да ја напушти својата куќа затоа што не може да се движи добро по операцијата за замена на колкот

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Еден од најдобрите фудбалери во историјата на најважната споредна работа на светото, поранешниот напаѓач на Бразил, Пеле ги отфрли шпекулациите дека е депресивен и ги увери своите приврзаници дека добро напредува и има зафатен распоред. Синот на Пеле, Едињо сподели пред „Глобо” дека трикратниот освојувач на Светскиот куп е депресивен и не сака да ја

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Сао Паоло, 14 февруари 2020 (МИА) – Поранешниот напаѓач на Бразил, Пеле ги отфрли шпекулациите дека е депресивен и ги увери своите фанови дека добро напредува и има зафатен распоред. Синот на Пеле, Едињо сподели пред „Глобо“ дека трикратниот освојувач на Светскиот куп е депресивен и не сака да ја напушти својата куќа затоа што не може да се движи добро

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Поранешниот напаѓач на Бразил, Пеле ги отфрли шпекулациите дека е депресивен и ги увери своите фанови дека добро напредува и има зафатен распоред. Синот на Пеле, Едињо сподели пред „Глобо“ дека трикратниот освојувач на Светскиот куп е депресивен и не сака да ја напушти својата куќа затоа што не може да се движи добро по операцијата за замена на колкот

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Пеле негираше дека е во депресија, се чувствувал добро

Синот на Пеле, Едињо сподели пред „Глобо“ дека трикратниот освојувач на Светскиот куп е депресивен и не сака да ја напушти својата куќа затоа што не може да се движи добро по операцијата за замена на колкот. Сао Паоло, 14 февруари 2020 (МИА) – Поранешниот напаѓач на Бразил, Пеле ги отфрли шпекулациите дека е депресивен и ги увери своите фанови дека

Состојбата на Пеле е тешка, паѓал во депресија и одбивал да излезе од дома

Состојбата на Пеле е тешка, паѓал во депресија и одбивал да излезе од дома

Еден од најдобрите фудбалери на сите времиња, Бразилецот Пеле минува низ најтешките години од својот живот. Пеле е во доцните седумдесетти и постојано има проблеми со здравјето, а поради проблемите со колковите тој веќе почнал да паѓа во депресија. Тоа го потврди неговиот син Едсон кој во разговор за бразилската телевизија „Глобо“ детално ја откри