притисни ентер »

Натпревар во глумење оргазам во славниот њујоршки ресторан
Натпревар во глумење оргазам во славниот њујоршки ресторан

Натпревар во глумење оргазам во славниот њујоршки ресторан

Крици од одглумен оргазам одекнуваа во њујоршкиот ресторан „Katz’s“ кој со несекојдневно натпреварување ја одбележа 30-годишнината од снимњето на филмот „Кога Хари ја сретна Сали“, кај многумина запаметен по култната сцена снимена токму во овој угостителски објект. Управата на ресторанот „Katz’s“ натпреварот го организираше во петокот, повикувајќи