притисни ентер »

Села ги доби печатите на Алијанса со одлука на тетовскиот суд, Таравари најавува жалба
Села ги доби печатите на Алијанса со одлука на тетовскиот суд, Таравари најавува жалба

Села ги доби печатите на Алијанса со одлука на тетовскиот суд, Таравари најавува жалба

Embedded video for Села ги доби печатите на Алијанса со одлука на тетовскиот суд, Таравари најавува жалба Зијадин Села е повторно претседател на Алијанса за Албанците- во официјално соопштение од партијата, попладнево соопштија дека тетовскиот суд одлучил Села да ги добие партиски печати, со што Таравари излегува од игра. Села за Сител потврди дека

Села ја доби судската битка со Таравари за печатите

Села ја доби судската битка со Таравари за печатите

Првата првна битка за печатите на Алијансата за Албанците ја доби крилото на Зијадин Села. Така одлучи судот во Тетово. Крилото на Арбен Таравари ќе вложи жалба на пресудата. Оваа информација за одлуката на судот во Тетово доаѓа во последниот ден од рокот кога треба да се достават кандидатските листи за паралемнтарните избори. Јасно е дека поради жалбената

Села тврди дека ги добил печатите од АА, Таравари најавува жалба доколку е донесена ваква одлука

Села тврди дека ги добил печатите од АА, Таравари најавува жалба доколку е донесена ваква одлука

Фото: Принтскрин/Фејсбук-видео Печатите од Алијанса за Албанците ги доби крилото на Зијадин Села. Ваква одлука донел Судот во Тетово. Од крилото на Села ја потврдуваат информацијата, а претседателот на АА, Арбен Таравари, најавува жалба. – Судот одлучи дека нашето барање за регистрација на Зијадин Села за претседател на Алијанса за Албанците е прифатено

Судот во Тетово одлучил Села да ги добие печатите од Алијанса за Албанците, Таравари најавува жалба

Судот во Тетово одлучил Села да ги добие печатите од Алијанса за Албанците, Таравари најавува жалба

Судот во Тетово донел одлука печатите од партијата Алијанса за Албанците да ги добие крилото на Зијадин Села. Ваквата информација ја потврдија крилото на Села, додека Арбен Таравари кој е дел од другото крило на Алијанса за Албанците Арбен Таравари најавува жалба. „Судот одлучи дека нашето барање за регистрација на Зијадин Села за претседател на Алијанса

Печатите од Алијанса за Албанците ги доби крилото на Зијадин Села, одлучил Судот во Тетово

Печатите од Алијанса за Албанците ги доби крилото на Зијадин Села, одлучил Судот во Тетово

Печатите од Алијанса за Албанците ги доби крилото на Зијадин Села. Ваква одлука донел Судот во Тетово. Од крилото на Села ја потврдуваат информацијата, а претседателот на АА Арбен Таравари најавува жалба. – Судот одлучи дека нашето барање за регистрација на Зијадин Села за претседател на Алијанса за Албанците е прифатено. За оваа одлука се известени

Зијадин Села ги доби печатите на Алијанса со одлука на тетовскиот суд

Зијадин Села ги доби печатите на Алијанса со одлука на тетовскиот суд

Печатите на партијата Алијанса за Албанците ќе припаднат на крилото на Зиадин Села, според судска одлука, велат за Телма од Службата за односи со јавноста. Во Основниот Суд Тетово се водеа два предмети, односно две барања за упис на промени во судскиот регистар на политичките партии во кој како барател и во двете барања се јавува Алијанса на Албанците

Села ги добил печатите од АА

Села ги добил печатите од АА

Крилото на Зијадин Села информираше дека ја добиле правната битка и ги земале партиските печати од Алијанса за Албанците. - Судот одлучи дека нашето барање за регистрација на Зиадин Села за претседател на Алијансата за Албанците е прифатено. Со оваа одлука се известени сите странки и сега и официјално претседател на АА е Зиадин Села, информираа од

Села тврди дека ги добил печатите од АА, Таравари најавува жалба доколку е донесена ваква одлука

Села тврди дека ги добил печатите од АА, Таравари најавува жалба доколку е донесена ваква одлука

Печатите од Алијанса за Албанците ги доби крилото на Зијадин Села. Ваква одлука донел Судот во Тетово. Од крилото на Села ја потврдуваат информацијата, а претседателот на АА Арбен Таравари најавува жалба. – Судот одлучи дека нашето барање за регистрација на Зијадин Села за претседател на Алијанса за Албанците е прифатено. За оваа одлука се известени

Тетовскиот суд одлучил – Зијадин Села ги добива печатите на Алијанса за Албанците

Тетовскиот суд одлучил – Зијадин Села ги добива печатите на Алијанса за Албанците

Зијадин Села ги добил печатите на Алијанса за Албанците. Одлуката е донесена во Основниот суд во Тетово каде по расколот во партијата меѓу двете крила на Арбен Таравари и Зијадин Села беше поведена постапка за да се одлучи кој има право да ја води партијата. Судот одлучил печатите да му припаднат на крилото на Села кое одлучи да се приклучи на коалицијата