притисни ентер »

Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада
Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада

Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада

Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона” на Дојче веле изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Заев во интервјуто. Во спротивно,

Заев: Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат

Заев: Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат

Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи – вели премиерот Заев во интервјуто. Во спротивно,

Заев: Големо е разочарувањето кај граѓаните по блокадата, но нема да бараме алтернативи

Заев: Големо е разочарувањето кај граѓаните по блокадата, но нема да бараме алтернативи

Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Заев во интервјуто. Во спротивно,

Заев за Дојче веле: Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат

Заев за Дојче веле: Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат

Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи – вели премиерот Заев во интервјуто. Во спротивно,

Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада

Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада

Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Заев во интервјуто. Во спротивно,

Заев се надева на решение за спорот, по формирање на нова влада во Бугарија

Заев се надева на решение за спорот, по формирање на нова влада во Бугарија

Иако разочарувањето во земјата по бугарската блокада „е многу големо”, како што вели Заев, сепак алтернатива за земјата нема Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле .

Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада

Заев: Се надевам на решение за спорот со Софија со новата бугарска Влада

Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче веле изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Заев во интервјуто. Во спротивно,

Заев: Со новата бугарска Влада се надевам и на решение на спорот

Заев: Со новата бугарска Влада се надевам и на решение на спорот

Фото: mia.mk Премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на „Дојче веле“ изјави дека се надева на решение на спорот со Бугарија со новата влада во Софија. – Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Заев во интервјуто

ВИДЕO | Заев за ДВ: Русија и Кина не нудат алтернатива за европските вредности

ВИДЕO | Заев за ДВ: Русија и Кина не нудат алтернатива за европските вредности

ВИДЕO | Заев за ДВ: Русија и Кина не нудат алтернатива за европските вредности Слободен печат Пред 36 секунди Фото: Screenshot/YouTube Големо е разочарувањето и траумата кај граѓаните по блокадата на европскиот пат на Северна Македонија, но земјата нема да бара алтернативи, вели премиерот Зоран Заев во интервју за емисијата „Конфликтна зона“ на Дојче