притисни ентер »

Д-р Митов: Како нашата нација ќе помине низ оваа пандемија?
Д-р Митов: Како нашата нација ќе помине низ оваа пандемија?

Д-р Митов: Како нашата нација ќе помине низ оваа пандемија?

А цела работа може да се погледне и од малку повисоко: – еве вирусот веќе се шири, беспредметни се расправите како што станало, тој е тука и предизвикува штета, секаква. – некои нации ќе се организираат, ќе бидат ДИСЦИПЛИНИРАНИ и низ ова искушение ќе поминат со помала штета, здружено и сложно;