притисни ентер »

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари
ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта не знае како да го полни буџетот па удира по народот велат од ВМРО-ДПМНЕ. –

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат на одлуката на Регулаторната комисија за енергетика за промената на цените на нафтените деривати . „Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари.Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ реагираат на одлуката на Регулаторната комисија за енергетика за промената на цените на нафтените деривати . „Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари.Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

ШВЕРЦЕРСКА ОДЛУКА НА РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта не знае како да го полни буџетот па удира по народот велат од ВМРО-ДПМНЕ. –

ВМРО-ДПМНЕ: РКЕ објави поскапување на бензините на еден час пред полицискиот час

ВМРО-ДПМНЕ: РКЕ објави поскапување на бензините на еден час пред полицискиот час

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта незнае како да го полни буџетот па удира по народот. Партиската испостава на

Бензините поскапуваат за половина денар

Бензините поскапуваат за половина денар

Малопродажните цени на бензините „евросупер БС-95“ и „евросупер БС-98“ од вечерва на полноќ се зголемуваат 0,50 денари за литар, а цената на „евродизелот“ се зголемува 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Во исто време цената на екстра-лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува 13,50 денари

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени

ВМРО-ДПМНЕ: Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени

Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта незнае како да го полни буџетот па удира по народот. Партиската испостава на Заев, која го регулира енергетскиот пазар ги покачи цените на горивата во сред недела, на

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари

Шверцерска одлука на РКЕ, на еден час пред полициски час бензините поскапени за 3 денари. Ова е второ покачување на цените на горивата оваа недела, откако на 5 април беа веќе еднаш покачени. Ова е 4 денари покачување за една недела. Ова е преседан и сигнализира дека власта незнае како да го полни буџетот па удира по народот. Партиската испостава на

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги . Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува за

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Бензините поскапуваат за половина денар, дизелот и екстра лесното масло со исти цени

Малопродажните цени на бензините еуросупер БС-95 и еуросупер БС-98 од вечерва на полноќ се зголемуваат за 0,50 денари за литар, додека цената на еуродизелот се зголемува за 3 денари за литар, соопшти доцна попладнево Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги . Во исто време цената на екстра лесното масло за домаќинство ЕЛ-1 се зголемува за