притисни ентер »

На модната недела во Тел Авив сите жени се секси 
На модната недела во Тел Авив сите жени се секси 

На модната недела во Тел Авив сите жени се секси 

На годинашното издание на  модната недела во Тел Авив што почна на 11 март, се претстави и славниот дизајнер Банахот со новата колекција костими за капење, кој на модната писта испрати жени и мажи од сите облици и големини, покажувајќи дека сите се секси, без дискриминација и притисок да се има „совршено тело“. Израелскиот дизајнер се приклучи кон

Сите облици и големини се секси на Модната недела во Тел Авив

Сите облици и големини се секси на Модната недела во Тел Авив

Модната недела во Тел Авив стана платформа за признаени дизајнери и брендови во Израел, како Шаи Шалом, Алон Ливне, Маскит и многу други. Исто така е одлична отскочна даска за новите дизајнерски имиња. На годинашното издание што почна на 11 март, се претстави и славниот дизајнер Банахот со новата колекција костими за капење, кој на модната писта

Сите облици и големини се секси на Модната недела во Тел Авив

Сите облици и големини се секси на Модната недела во Тел Авив

Модната недела во Тел Авив стана платформа за признаени дизајнери и брендови во Израел, како Шаи Шалом, Алон Ливне, Маскит и многу други. Исто така е одлична отскочна даска за новите дизајнерски имиња. На годинашното издание што почна на 11 март, се претстави и славниот дизајнер Банахот со новата колекција костими за капење, кој на модната писта испрати

Сите облици и големини се секси на Модната недела во Тел Авив

Сите облици и големини се секси на Модната недела во Тел Авив

Модната недела во Тел Авив стана платформа за признаени дизајнери и брендови во Израел, како Шаи Шалом, Алон Ливне, Маскит и многу други. Исто така е одлична отскочна даска за новите дизајнерски имиња. На годинашното издание што почна на 11 март, се претстави и славниот дизајнер Банахот со новата колекција костими за капење, кој на модната писта испрати