притисни ентер »

Новиот Xiaomi Redmi K30 наскоро во продажба
Новиот Xiaomi Redmi K30 наскоро во продажба

Новиот Xiaomi Redmi K30 наскоро во продажба

Изгледот на новиот модел на кинескиот производител Xiaomi, Redmi K30, веќе некое време е во очите на јавноста.. Неодамна Лу Веибин, потпретседателот на Xiaomi го објави официјалниот постер на кој се наоѓа Redmi K30 со отвор за две предни камери во горниот десен агол од екранот. На другите фотографии се гледа и задната страна од смартфонот. Иако сликите

Новиот Redmi K30 на Xiaomi наскоро на пазарот

Новиот Redmi K30 на Xiaomi наскоро на пазарот

Изгледот на новиот модел на кинескиот производител Xiaomi, Redmi K30, веќе некое време ја окупира јавноста. Многу информации и фотографии се покажаа како лажни, но новите информации укажуваат на тоа дека нема да чекаме долго пред да ги дознаеме и официјалните детали за телефонот. Неодамна Лу Веибин, потпретседателот на Xiaomi го објави официјалниот

Новиот Redmi K30 на Xiaomi наскоро на пазарот

Новиот Redmi K30 на Xiaomi наскоро на пазарот

Изгледот на новиот модел на кинескиот производител Xiaomi, Redmi K30, веќе некое време ја окупира јавноста. Многу информации и фотографии се покажаа како лажни, но новите информации укажуваат на тоа дека нема да чекаме долго пред да ги дознаеме и официјалните детали за телефонот. Неодамна Лу Веибин, потпретседателот на Xiaomi го објави официјалниот