притисни ентер »

Зимска минестроне супа
Зимска минестроне супа

Зимска минестроне супа

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 чешниња лук магдонос 1 лист целер сол и бибер ловоров лист мелен сув зачин Подготовка: – Ситно исецкајте

Зимска минестроне супа

Зимска минестроне супа

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 чешниња лук магдонос 1 лист целер сол и бибер ловоров лист мелен сув зачин Подготовка: – Ситно исецкајте

Зимска минестроне супа

Зимска минестроне супа

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 чешниња лук магдонос 1 лист целер сол и бибер ловоров лист мелен сув зачин Подготовка: – Ситно исецкајте

Зимска минестроне супа

Зимска минестроне супа

Зимска минестроне супа Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета 3 чешниња лук магдонос 1 лист целер сол и бибер ловоров лист мелен сув зачин Подготовка:

Зимска минестроне супа

Зимска минестроне супа

Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови ... Подгответе ја оваа вкусна и богата супа за да си ја стоплите душата во овие студени зимски денови … Потребно е: 250 г шарен грав (може и од конзерва) 300 г наут 200 г пченка (од конзерва) 2-3 компири 200 г домати од конзерва (пелати) 100 г панцета