притисни ентер »

Маричиќ смета дека постои можност за фер решение со Бугарија, за идејата на Макрон вели дека не се однесува на Западен Балкан
Маричиќ смета дека постои можност за фер решение со Бугарија, за идејата на Макрон вели дека не се однесува на Западен Балкан

Маричиќ смета дека постои можност за фер решение со Бугарија, за идејата на Макрон вели дека не се однесува на Западен Балкан

Интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија, изјави вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ. – Можно е фер решение. Сметаме дека најдобро е процесот да се заокружи со сеопфатен документ, кој што јасно ќе ги утврди

Можно е фер решение со Бугарија, дали ќе се постигне зависи од Софија, вели Маричиќ

Можно е фер решение со Бугарија, дали ќе се постигне зависи од Софија, вели Маричиќ

Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ денеска ијави дека интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија. Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ денеска ијави дека интензивно се разговара со бугарската

Можно е фер решение со Бугарија, дали ќе се постигне зависи од Софија, вели Маричиќ

Можно е фер решение со Бугарија, дали ќе се постигне зависи од Софија, вели Маричиќ

Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ денеска ијави дека интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија. Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ денеска ијави дека интензивно се разговара со бугарската

Маричиќ: Европа треба да покаже лидерство ако го гледа Западниот Балкан како дел од ЕУ

Маричиќ: Европа треба да покаже лидерство ако го гледа Западниот Балкан како дел од ЕУ

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бојан Маричиќ вечерва во своето гостување на Тема на денот на Сител изјави дека има потенцијал и волја кај европските партнери за поттик и охрабрување  во деблокирањето на процесот на проширување, затоа и реално е да очекуваме позитивни резултати во преговорите со Бугарија. – Време е за

Маричиќ: Постои можност за фер решение со Бугарија, но тоа сега зависи од Софија

Маричиќ: Постои можност за фер решение со Бугарија, но тоа сега зависи од Софија

Фото: принт-скрин Интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија – изјави вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ. – Можно е фер решение. Сметаме дека најдобро е процесот да се заокружи со сеопфатен документ, кој

Постои можност за фер решение со Бугарија, но, според Маричиќ, се зависело од Софија

Постои можност за фер решение со Бугарија, но, според Маричиќ, се зависело од Софија

Интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија, изјави вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ. – Можно е фер решение. Сметаме дека најдобро е процесот да се заокружи со сеопфатен документ, кој што јасно ќе ги утврди

Фер решение може да има, но тоа сега зависи од Софија, вели Маричиќ

Фер решение може да има, но тоа сега зависи од Софија, вели Маричиќ

Интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија, изјави вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ. „Можно е фер решение. Сметаме дека најдобро е процесот да се заокружи со сеопфатен документ, којшто јасно ќе ги утврди

Маричиќ: Можно е фер решение со Бугарија, но тоа зависи од Софија

Маричиќ: Можно е фер решение со Бугарија, но тоа зависи од Софија

Маричиќ: Можно е фер решение со Бугарија, но тоа зависи од Софија Интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија, изјави вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ. – Можно е фер решение. Сметаме дека најдобро е процесот

МОЖНО Е ФЕР РЕШЕНИЕ, НО ТОА ЗАВИСИ ОД БУГАРИЈА Маричиќ вели дека се преговара за сеопфатен договор

МОЖНО Е ФЕР РЕШЕНИЕ, НО ТОА ЗАВИСИ ОД БУГАРИЈА Маричиќ вели дека се преговара за сеопфатен договор

Интензивно се разговара со бугарската страна во рамки на декларацијата на Собранието и нашите црвени линии и интереси, а дали ќе се постигне договор тоа сега зависи од Бугарија, изјави вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ. – Можно е фер решение. Сметаме дека најдобро е процесот да се заокружи со сеопфатен документ, кој што јасно ќе ги утврди