притисни ентер »

Трета година во низа ЕХФ ги испочитува фановите на Вардар, им ја додели истата трибина
Трета година во низа ЕХФ ги испочитува фановите на Вардар, им ја додели истата трибина

Трета година во низа ЕХФ ги испочитува фановите на Вардар, им ја додели истата трибина

Вардар во „Ланксес Арената“ веќе е како домаќин. Македонскиот првак трета година по ред е редовен учесник на фајнл-фор завршницата во Келн, нешто што претходно им успеало на имиња како Барселона, Келце, Веспрем, Кил… Покрај херојската, дрска и борбена игра, „црвено-црните“ во Европа станаа препознатливи по фановите, едни од главните виновници за убавите

Трета година во низа ЕХФ ги испочитува фановите на Вардар, им ја додели истата трибина

Трета година во низа ЕХФ ги испочитува фановите на Вардар, им ја додели истата трибина

Вардар во „Ланксес Арената“ веќе е како домаќин. Македонскиот првак трета година по ред е редовен учесник на фајнл-фор завршницата во Келн, нешто што претходно им успеало на имиња како Барселона, Келце, Веспрем, Кил… Покрај херојската, дрска и борбена игра, „црвено-црните“ во Европа станаа препознатливи по фановите, едни од главните виновници за убавите