притисни ентер »

И ОТКАЖАЛЕ СРЦЕТО И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: Почина родилка, бебето спасено
И ОТКАЖАЛЕ СРЦЕТО И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: Почина родилка, бебето спасено

И ОТКАЖАЛЕ СРЦЕТО И БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: Почина родилка, бебето спасено

Родилката била во осмиот месец од бременоста, а гинеколзите успеале да го спасат бебето кое во моментов е на интензивна нега. Дваесет и седумгодишна родилка од Македонска Каменица вчера починала на Клиниката за гинекологија. Со Брза помош била донесена во Скопје во тешка здравствена состојба, со масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање

Минатиот викенд родилка почина на ГАК

Минатиот викенд родилка почина на ГАК

Родилка од Македонска Каменица почина вчера наутро на Клиниката за гинекологија и покрај двочасовните обиди за реанимација од страна на лекарите. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК,

Родилка од Македонска Каменица почина, бебето е на интензивна нега

Родилка од Македонска Каменица почина, бебето е на интензивна нега

Родилка од Македонска Каменица на возраст од 27 години вчера починала на Клиниката за гинекологија. Со Брза помош била донесена во Скопјево тешка здравствена состојба, со масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето, но и белите дробови. Родилката била во осмиот месец од бременоста, а гинеколзите успеале да го спасат бебето кое во

Минатиот викенд била невеста - Родилка почина на ГАК

Минатиот викенд била невеста - Родилка почина на ГАК

Родилка од Македонска Каменица почина вчера наутро на Клиниката за гинекологија и покрај двочасовните обиди за реанимација од страна на лекарите. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК,

Почина 27-годишна родилка од Македонска Каменица, бебето е спасено

Почина 27-годишна родилка од Македонска Каменица, бебето е спасено

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК. Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое сега е на одделот

Почина родилка од Македонска Каменица, бебето е спасено

Почина родилка од Македонска Каменица, бебето е спасено

Родилка (27) од Македонска Каменица утринава починала на Клиниката за гинекологија во Скопје. Родилка (27) од Македонска Каменица утринава починала на Клиниката за гинекологија во Скопје. Родилката со Брза помош била донесена на ГАК во тешка здравствена состојба, со масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето, но и белите дробови

Почина 27-гоидшна родилка, бебето е спасено

Почина 27-гоидшна родилка, бебето е спасено

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК. Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое сега е на одделот

Бебето спасено: Почина родилка од Македонска Каменица

Бебето спасено: Почина родилка од Македонска Каменица

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија,објави Сител. Родилката со Брза помош била донесена на ГАК во тешка здравствена состојба, а масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, дознава Сител. Гинеколозите успеале

Родилка почина на Клиниката за гинекологија

Родилка почина на Клиниката за гинекологија

Родилка од Македонска Каменица рано изутрина починала на Клиниката за гинекологија. Масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК. Гинеколозите успеале да го спасат бебето кое сега е на одделот

КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ВО СКОПЈЕ: Почина 27-годишна родилка, бебето е спасено

КЛИНИКА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА ВО СКОПЈЕ: Почина 27-годишна родилка, бебето е спасено

Дваесет и седум годишна родилка од Македонска Каменица рано изутринава починала на Клиниката за гинекологија во Скопје. Како што јави ТВ Сител, масивна тромб емболија поради што дошло до попуштање на срцето но и белите дробови најверојатно е причината за смртта на 27 годишната жена, која во многу тешка состојба со Брза помош била донесена на ГАК.