притисни ентер »

Како изгледа ноќно возење со еден од најубавите автомобили во светот: Rolls-Royce Ghost
Како изгледа ноќно возење со еден од најубавите автомобили во светот: Rolls-Royce Ghost

Како изгледа ноќно возење со еден од најубавите автомобили во светот: Rolls-Royce Ghost

Да се ​​зборува за новата генерација на модели на Ролс-Ројс Дух без употреба на бројни придавки е едноставно невозможно ... Постои добра причина за ова, бидејќи ова е најлуксузниот, најелегантниот и најубавиот модел на лимузина што денес парите можат да го купат. Кога првпат беше претставен минатата есен, сите во автомобилскиот свет имаа можност да