притисни ентер »

Четири знаци дека жената ве изневерува, длабоко вдишете и запознајте се со причините
Четири знаци дека жената ве изневерува, длабоко вдишете и запознајте се со причините

Четири знаци дека жената ве изневерува, длабоко вдишете и запознајте се со причините

Луѓето изневеруваат од безброј причини, при што мажите повеќе од жените веруваат дека постојат одредени ситуации во кои изневерувањето на партнерот е прифатливо, според истражувањето на „BBC“… Генерално, 83 проценти од возрасните во Обединетото Кралство се согласиле дека чувствуваат значителна одговорност да му бидат верни на својот партнер. И додека