притисни ентер »

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија
Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

На денешната седница на Владата е прифатен усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за заемно

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

На денешната седница на Владата е прифатен усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за заемно

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

На денешната седница на Владата е прифатен усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за заемно

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

На денешната седница на Владата е прифатен усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за заемно

Македонија и Србија заеднички ќе признаваат одобренија за овластен економски оператор

Македонија и Србија заеднички ќе признаваат одобренија за овластен економски оператор

На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Македонија и Владата на Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). Влдата денеска го прифати усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор со Србија

На денешната седница на Владата е прифатен усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за заемно

Владата формира оперативен тим кој ќе работи бескомпромисно и со координиран пристап во борбата против криминалот и корупцијата

Владата формира оперативен тим кој ќе работи бескомпромисно и со координиран пристап во борбата против криминалот и корупцијата

На денешната 149 -та редовна владина седница Владата отвори дискусија за Охридскиот рамковен договор кој беше потпишан пред 18 години на денешен ден и се констатира дека оваа Влада ги затвори правно формалните аспекти од Охридскиот рамковен договор и како трајна придобивка за граѓаните денеска продолжуваме да градиме едно општество за сите. Владата

Владата ја одржа 149 редовна седница

Владата ја одржа 149 редовна седница

На денешната 149-та редовна владина седница Владата на Република Северна Македонија отвори дискусија за Охридскиот рамковен договор кој беше потпишан пред 18 години на денешендени се констатира дека оваа Влада ги затвори правно формалните аспекти од Охридскиот рамковен договор и како трајна придобивка за граѓаните денеска продолжуваме да градиме едно

Заемно признавање на на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Заемно признавање на на одобренија за овластен економски оператор со Србија

Валдата на денешната седница го прифати усогласениот текст на спогодбата со Владата на Република Србија за заемно признавање на одобренија за овластен економски оператор за безбедност и сигурност (ОЕОС). На седницата е усвоена Информација за склучување спогодба помеѓу Владата на Република Северна Македонија и Владата на Република Србија за заемно признавање

Одлуки од владината 149 седница

Одлуки од владината 149 седница

На денешната 149 -та редовна владина седница Владата на Република Северна Македонија отвори дискусија за Охридскиот рамковен договор кој беше потпишан пред 18 години на денешен ден и се констатира дека оваа Влада ги затвори правно формалните аспекти од Охридскиот рамковен договор и како трајна придобивка за граѓаните денеска продолжуваме да градиме