притисни ентер »

Toyota Supra целосно откриенa / ВИДЕО
Toyota Supra целосно откриенa / ВИДЕО

Toyota Supra целосно откриенa / ВИДЕО

Конечно, Toyota Mexico постави видео клип од сериската верзија на Twitter Видео клипот, кој беше привремено присутен на оваа социјална мрежа, ни овозможува целосен увид во надворешниот изглед на новата Supra. Атлетски изглед, нагласен преку карактеристичните пропорции, заден спојлер, double bubble кров…. Долниот дел од возилото поседува серија на аеродинамични

Нова Toyota Supra дебитира за три дена

Нова Toyota Supra дебитира за три дена

До промоцијата на новата  Toyotа Suprа има уште само три дена (14ти јануари на салонот за автомобили во Детроит), а до тогаш ние имаме ново видео што во целост го открива изгледот на наследникот на јапонската спортска икона на четири тркала И претходно Toyota и офизијалн потврди дека долго најавуваната нова генерација на Suprа ќе биде промовирана на

Новата Toyota Supra целосно разоткриена во пресрет на премиерата

Новата Toyota Supra целосно разоткриена во пресрет на премиерата

Дизајнот на новата Supra повеќе не е тајна благодарение на фотографиите кои “протекоа” во пресрет на Новата година, а видеото кое минатата недела се појави на интернет во целост ја разоткрива надворешноста на овој спортски автомобил. Вљубениците во јапонските спортски автомобили ќе уживаат во кадрите од возењето на новата Toyota Supra. Краткото видео

Новата Toyota Supra во целост „откриена“ пред премиерата

Новата Toyota Supra во целост „откриена“ пред премиерата

Дизајнот на новата „Suprа“ и не е некоја тајна благодарејќи на фотографиите кои се појавија пред Нова година, а видеото кое денеска се појави на Интернет во целост ја открива надворешноста на овој спортски автомобил. Љубителите на јапонските спортски автомобили ќе уживаат во кадрите од возењето на новата „Toyotа Suprа“. Во е краткото видео објавено