притисни ентер »

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје
Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Меѓу петтемина загинати во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, има и еден државјанин на Македонија, објавија денеска словенечките медиуми. Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката полиција,

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Меѓу петтемина загинати во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, има и еден државјанин на Северна Македонија, објавија денеска словенечките медиуми. Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Меѓу петтемина загинати во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, има и еден државјанин на Северна Македонија, објавија денеска словенечките медиуми. Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Фото : Принт-скрин Меѓу петтемина загинати во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, има и еден македонски државјанин, објавија денес словенечките медиуми. Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката

МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИН МЕЃУ ЗАГИНАТИТЕ ВО КОЧЕВЈЕ Тројца од петтемина настрадани се странци

МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИН МЕЃУ ЗАГИНАТИТЕ ВО КОЧЕВЈЕ Тројца од петтемина настрадани се странци

Меѓу петтемина загинати во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, има и еден државјанин на Северна Македонија, објавија денеска словенечките медиуми. Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Меѓу петтемина загинати во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, има и еден државјанин на Северна Македонија, објавија денеска словенечките медиуми. Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката

Меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје  има и македонски државјанин

Меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје има и македонски државјанин

Во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин" во словенечкиот град Кочевје, загинаа петтемина, а меѓу нив има и еден државјанин на Македонија, објавија денеска словенечките медиуми. Во вчерашната експлозија во Фабриката за хемиски производи „Меламин" во словенечкиот град Кочевје, загинаа петтемина, а меѓу нив има и еден државјанин

Македонски државајнин загинал во експлозија во фабрика во Словенија

Македонски државајнин загинал во експлозија во фабрика во Словенија

Македонски државјанин е меѓу петмината загинати во вчерашната експлозија во фабриката за хемиски производи „Меламин“ во словенечкиот град Кочевје, јавија денеска словенечките медиуми. Полициската управа на Љубљана соопшти и дека двајца од жртвите се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката полиција, загинатите „се уште не се идентификувани,

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Македонски државјанин меѓу загинатите во експлозијата во фабриката во Кочевје

Како што соопшти Полициската управа на Љубљана, од останатите четворица загинати, двајца се Словенци, а двајца државјани на БиХ. Според словенечката полиција, загинатите „се уште не се идентификувани, но се знае дека тројца од нив се странци". Началникот на Одделението за општ криминал при СВР Љубљана, Валтер Зрински изјави дека засега се уште не може