притисни ентер »

Во Финска се одржа прво светско првенство кое комбинира Хеви метал и плетење
Во Финска се одржа прво светско првенство кое комбинира Хеви метал и плетење

Во Финска се одржа прво светско првенство кое комбинира Хеви метал и плетење

„Вооружени“ со игли и волна, тимови на страсни плетачи танцуваа на звуците на гласни тапани и гитари на првото Хеви метал светско првенство во плетење, чиј домаќин беше Финска. Учесниците имаа едноставна цел: тие требаа да ги покажат своите плетачки вештини, додека танцуваат на хеви метал музика на најоткачен можен начин. „Ова е смешно, но беше многу