притисни ентер »

Нова технологија драматично ќе ја подобри издржливоста на батериите кај смартфоните
Нова технологија драматично ќе ја подобри издржливоста на батериите кај смартфоните

Нова технологија драматично ќе ја подобри издржливоста на батериите кај смартфоните

Телефоните ќе изгубат помеѓу 5-10 проценти од оригиналниот капацитет на батеријата за околу една година активна употреба, во зависност од временските услови околу вас и начинот на кој го користите и полните смартфонот. Значи, проблемот е – како да постигнете телефонот да го имате подолго од три години и да не се грижите дека неговото траење на батеријата

Нова технологија драматично ќе ја подобри издржливоста на батериите кај смартфоните

Нова технологија драматично ќе ја подобри издржливоста на батериите кај смартфоните

Телефоните ќе изгубат помеѓу 5-10 проценти од оригиналниот капацитет на батеријата за околу една година активна употреба, во зависност од временските услови околу вас и начинот на кој го користите и полните смартфонот. Значи, проблемот е – како да постигнете телефонот да го имате подолго од три години и да не се грижите дека неговото траење на батеријата