притисни ентер »

Моден предизвик – Oслободете се од вишокот гардероба со помош на неколку прашања
Моден предизвик – Oслободете се од вишокот гардероба со помош на неколку прашања

Моден предизвик – Oслободете се од вишокот гардероба со помош на неколку прашања

Редење плакари, сортирање и отстранување на облека понекогаш може да биде исклучително тешка задача, особено кога треба да се ослободите од работите што некогаш ви беа омилени. Има некоја необјаснива сила што нѐ спречува да се разделиме со фустанот што последен пат го носевме на новогодишната ноќ 2016 или фармерките во кои не можеме да влеземе седум

Моден предизвик – Oслободете се од вишокот гардероба со помош на неколку прашања

Моден предизвик – Oслободете се од вишокот гардероба со помош на неколку прашања

Редење плакари, сортирање и отстранување на облека понекогаш може да биде исклучително тешка задача, особено кога треба да се ослободите од работите што некогаш ви беа омилени. Има некоја необјаснива сила што нѐ спречува да се разделиме со фустанот што последен пат го носевме на новогодишната ноќ 2016 или фармерките во кои не можеме да влеземе седум

Вашето омилено кафе зборува за Вашиот стил

Вашето омилено кафе зборува за Вашиот стил

Веројатно двете најомилени работи на многу жени се утринското кафе и добро осмислена модна комбинација. Ако ги споите тие две работи, ќе видите како тие две работи, совршено се надополнуваат и многу зборуваат за личноста која стои позади нив. Вашата нарачка на кафе зборува за Вашиот став кон модата. Дали сте оригинални, класични или уметнички расположени,

Прашања што треба да си ги поставите додека ја сортирате облеката и ги чистите плакарите

Прашања што треба да си ги поставите додека ја сортирате облеката и ги чистите плакарите

Има некоја необјаснива сила што нѐ спречува да се разделиме со фустанот што последен пат го носевме на новогодишната ноќ 2016 или фармерките во кои не можеме да влеземе седум години. Плус, понекогаш е тешко да се ослободите од парче облека за кое сте потрошиле многу пари или што сте го купиле од вашата прва плата. Алтернативата е помалку болна, а се