притисни ентер »

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција
Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да удри во нашата планета. Астероидот со име „2006 QV89“, веројатно нема да го уништи целокупниот живот на Земјата, но ќе биде и повеќе од доволно за да збрише цел еден град, од лицето на Земјата, предупредуваат

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да удри во нашата планета. Астероидот со име „2006 QV89“, веројатно нема да го уништи целокупниот живот на Земјата, но ќе биде и повеќе од доволно за да збрише цел еден град, од лицето на Земјата, предупредуваат

Доаѓа Астероид – На 9 септември ќе се знае дали ќе ја удри Земјата или не!

Доаѓа Астероид – На 9 септември ќе се знае дали ќе ја удри Земјата или не!

Европската вселенска агенција предупредува дека има шанси астероидот со дијаметар од 40 метри на 9 септември да удри во Земјата. Се нарекува 2006 QV89 и можеби не се заканува да го уништи целокупниот живот на Земјата, но е повеќе од доволен да збрише цел еден град. Од Европската вселенска агенција истакнуваат дека ударот би бил посилен од катастрофата

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да удри во нашата планета. Астероидот со име „2006 QV89“, веројатно нема да го уништи целокупниот живот на Земјата, но ќе биде и повеќе од доволно за да збрише цел еден град, од лицето на Земјата, предупредуваат

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да удри во нашата планета. Астероидот со име „2006 QV89“, веројатно нема да го уништи целокупниот живот на Земјата, но ќе биде и повеќе од доволно за да збрише цел еден град, од лицето на Земјата, предупредуваат

Астероид ќе ја удри планетата

Астероид ќе ја удри планетата

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да удри во нашата планета. Астероидот со име „2006 QV89“, веројатно нема да го уништи целокупниот живот на Земјата, но ќе биде и повеќе од доволно за да збрише цел еден град, од лицето на Земјата, предупредуваат

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе ја удри земјата, предупредуваат од Европската вселенска агенција

Астероид ќе прелета на растојание од само 40 метри од орбитата на Земјата на 9. септември, а астрономите предупредуваат дека постојат големи шанси и да удри во нашата планета. Астероидот со име „2006 QV89“, веројатно нема да го уништи целокупниот живот на Земјата, но ќе биде и повеќе од доволно за да збрише цел еден град, од лицето на Земјата, предупредуваат

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември

Европската вселенска агенција предупредува дека има шанси астероидот со дијаметар од 40 метри на 9 септември да удри во Земјата. Се нарекува 2006 QV89 и можеби не се заканува да го уништи целокупниот живот на Земјата, но е повеќе од доволен да збрише цел еден град. Од Европската вселенска агенција истакнуваат дека ударот би бил посилен од катастрофата

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември Европската вселенска агенција предупредува дека има шанси астероидот со дијаметар од 40 метри на 9 септември да удри во Земјата. Се нарекува 2006 QV89 и можеби не се заканува да го уништи целокупниот живот на Земјата, но е повеќе од доволен да збрише цел еден град. Од Европската

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември

Се приближува Астероид! Има шанси да се судри со Земјата на 9 септември

Европската вселенска агенција предупредува дека има шанси астероидот со дијаметар од 40 метри на 9 септември да удри во Земјата. Се нарекува 2006 QV89 и можеби не се заканува да го уништи целокупниот живот на Земјата, но е повеќе од доволен да збрише цел еден град. Од Европската вселенска агенција истакнуваат дека ударот би бил посилен од катастрофата