притисни ентер »

Спречен атентат на шпанскиот премиер: причина бил генералот Франко?
Спречен атентат на шпанскиот премиер: причина бил генералот Франко?

Спречен атентат на шпанскиот премиер: причина бил генералот Франко?

Шпанската полиција спречи испланиран напад на премиерот Педро Санчез, потврдија денеска локалните власти. Каталонската полиција на Твитер објави дека е уапсен човек што имал намера да го убие Санчез и дека во неговиот дом биле пронајдени големи количества оружје. Мажот е уапсен пред три седмици во каталонскиот град Тераси под сомневање дека планирал

Спречен атентат на шпанскиот премиер

Спречен атентат на шпанскиот премиер

Шпанската полиција спречи испланиран напад на премиерот Педро Санчез, потврдија денеска локалните власти. Каталонската полиција на Твитер објави дека е уапсен човек што имал намера да го убие Санчез и дека во неговиот дом биле пронајдени големи количества оружје. Мажот е уапсен пред три седмици во каталонскиот град Тераси под сомневање дека планирал

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Шпанската полиција денеска објави дека уапсила човек за кој верува дека имал намери да го нападне шпанскиот премиер, Педро Санчез. Според полицијата мажот сакал да изврши напад врз премиерот поради неговата контроверзна одлука за ексхумирање на посмртните остатоци на шпански диктатор, генерал Франческо Франко. Полицијата соопшти дека 63-годишниот маж

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Шпанската полиција денеска објави дека уапсила човек за кој верува дека имал намери да го нападне шпанскиот премиер, Педро Санчез. Според полицијата мажот сакал да изврши напад врз премиерот поради неговата контроверзна одлука за ексхумирање на посмртните остатоци на шпански диктатор, генерал Франческо Франко. Полицијата соопшти дека 63-годишниот маж

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Уапсен маж во Шпанија кој сакал да изврши напад врз премиерот

Шпанската полиција денеска објави дека уапсила човек за кој верува дека имал намери да го нападне шпанскиот премиер, Педро Санчез. Според полицијата мажот сакал да изврши напад врз премиерот поради неговата контроверзна одлука за ексхумирање на посмртните остатоци на шпански диктатор, генерал Франческо Франко. Полицијата соопшти дека 63-годишниот маж

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Спречен атентат врз шпанскиот премиер Санчез

Спречен атентат врз шпанскиот премиер Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез , јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречи план за атентат врз премиерот Санчез

Шпанската полиција спречила планиран напад врз шпанскиот премиер Педро Санчез, јави ДПА. Каталонската полиција објави денеска на Твитер дека уапсила  човек кој „сакал да го убие” Санчез и оти пронашла голема количина оружје во неговиот дом. Човекот бил уапсен пред три недели во каталонскиот град Тераса, под сомневање за планирање на нападот, се наведува