притисни ентер »

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус
Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Британскиот актер, режисер и комичар Саша Барон Коен е познат по неговите ликови Борат, Али Џи, Бруно и други, но и по неговиот политички активизам. Околу 500 луѓе се собраа на собирот на екстремните десничари „Three Percenters“ во Вашингтон, пренесува „Ванити фер“. Коен се појави маскиран и се претстави како водач на политичката организација која

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Британскиот актер, режисер и комичар Саша Барон Коен е познат по неговите ликови Борат, Али Џи, Бруно и други, но и по неговиот политички активизам. Околу 500 луѓе се собраа на собирот на екстремните десничари „Three Percenters“ во Вашингтон, пренесува „Ванити фер“. Коен се појави маскиран и се претстави како водач на политичката организација која

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Британскиот актер, режисер и комичар Саша Барон Коен е познат по неговите ликови Борат, Али Џи, Бруно и други, но и по неговиот политички активизам. Околу 500 луѓе се собраа на собирот на екстремните десничари „Three Percenters“ во Вашингтон, пренесува „Ванити фер“. Коен се појави маскиран и се претстави како водач на политичката организација која

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Саша Барон Коен на митинг на десничарите: Носителите на маски нека се заразат со коронавирус

Британскиот актер, режисер и комичар Саша Барон Коен е познат по неговите ликови Борат, Али Џи, Бруно и други, но и по неговиот политички активизам. Околу 500 луѓе се собраа на собирот на екстремните десничари „Three Percenters“ во Вашингтон, пренесува „Ванити фер“. Коен се појави маскиран и се претстави како водач на политичката организација која

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

Саша Барон Коен маскиран упаднал на десничарски собир во Вашингтон

Саша Барон Коен маскиран упаднал на десничарски собир во Вашингтон

Познатиот контроверзен и ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна маскиран на собир на крајни десничари во Вашингтон и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската десничарска

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската

ПОЗНАТИОТ КОМИЧАР СО ЕВРЕЈСКО ПОТЕКЛО УПАДНА НА СОБИР НА ДЕСНИЧАРИТЕ: Настана хаос !!!

ПОЗНАТИОТ КОМИЧАР СО ЕВРЕЈСКО ПОТЕКЛО УПАДНА НА СОБИР НА ДЕСНИЧАРИТЕ: Настана хаос !!!

Собирот на екстремни десничари „Three Percenters“ наречен „Марш за нашите права 3“ во саботата, собра околу 500 учесници во паркот Еритејџ во Вашингтон, пренесува „Vanity Fare“. Саша Барон Коен се појави делумно преправен и се претстави како лидер на политичка организација што сака да биде покровител на собирот. Тој со себе зел иприватно обезбедување,

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Саша Барон Коен упаднал маскиран на десничарски собир

Познатиот контроверзен и, според многумина – ексцентричен британски комичар Саша Барон Коен упадна на собир на крајни десничари во Вашингтон, маскиран, и отпеа расистичка песна за Барак Обама, Хилари Клинтон, Ентони Фаучи, Бил Гејтс и Светската здравствена организација. Целта на тоа беше да ги исмее организаторите на настанот. Собирот на американско-канадската