притисни ентер »

Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата
Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата

Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата

Во 1902 година „Бритиш медикал журнал“ објави необичен случај на брзо побелување на косата. Една 22-годишна девојка била сведок на трагедија кога на друга жена ѝ било пресечено грлото и таа паднала пред нејзините нозе, според лекар од лондонската болница „Темперанс“. Следниот ден десната страна од срамните влакна ѝ побелела, додека левата останала

Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата

Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата

Во 1902 година „Бритиш медикал журнал“ објави необичен случај на брзо побелување на косата. Една 22-годишна девојка била сведок на трагедија кога на друга жена ѝ било пресечено грлото и таа паднала пред нејзините нозе, според лекар од лондонската болница „Темперанс“. Следниот ден десната страна од срамните влакна ѝ побелела, додека левата останала

Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата

Конечно знаеме зошто стресот ја побелува косата

Во 1902 година „Бритиш медикал журнал“ објави необичен случај на брзо побелување на косата. Една 22-годишна девојка била сведок на трагедија кога на друга жена ѝ било пресечено грлото и таа паднала пред нејзините нозе, според лекар од лондонската болница „Темперанс“. Следниот ден десната страна од срамните влакна ѝ побелела, додека левата останала