притисни ентер »

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство
Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

LinkSense.mk Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство. Тој оцени дека тоа не е оправдано решение за излегување од криза по парламентарните избори одржани во неделата. Истовремено, Макрон повика на компромис со политичките сили во земјата за да се дојде до „јасно мнозинство“. Во обраќањето до Французите,

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство. Тој оцени дека тоа не е оправдано решение за излегување од криза по парламентарните избори одржани во неделата. Истовремено, Макрон повика на компромис со политичките сили во земјата за да се дојде до „јасно мнозинство“. Во обраќањето до Французите, за првпат

Макрон повика на компромис, ја отфрли владата на национално единство

Макрон повика на компромис, ја отфрли владата на национално единство

Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство и рече дека тоа не е оправдано решение за кризата по парламентарните избори во неделата, истовремено повикувајќи на компромис со политичките сили во земјата за да се постигне „јасно мнозинство“. Обраќајќи им се на Французите за прв пат по изборите во неделата,

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство. Тој оцени дека тоа не е оправдано решение за излегување од криза по парламентарните избори одржани во неделата. Истовремено, Макрон повика на компромис со политичките сили во земјата за да се дојде до „јасно мнозинство“. Во обраќањето до Французите, за првпат

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство. Тој оцени дека тоа не е оправдано решение за излегување од криза по парламентарните избори одржани во неделата. Истовремено, Макрон повика на компромис со политичките сили во земјата за да се дојде до „јасно мнозинство“. Во обраќањето до Французите, за првпат

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство. Тој оцени дека тоа не е оправдано решение за излегување од криза по парламентарните избори одржани во неделата. Истовремено, Макрон повика на компромис со политичките сили во земјата за да се дојде до „јасно мнозинство“. Во обраќањето до Французите, за првпат

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство

Францускиот претседател Емануел Макрон ја отфрли идејата за влада на национално единство. Тој оцени дека тоа не е оправдано решение за излегување од криза по парламентарните избори одржани во неделата. Истовремено, Макрон повика на компромис со политичките сили во земјата за да се дојде до „јасно мнозинство“. Во обраќањето до Французите, за првпат