притисни ентер »

Прва странска потврда за учество на Меѓународниот ракометен турнир во Струга
Прва странска потврда за учество на Меѓународниот ракометен турнир во Струга

Прва странска потврда за учество на Меѓународниот ракометен турнир во Струга

Организаторите на Меѓународниот ракометен турнир - Струга потврдија дека го добиле првиот позитивен одговор од странска екипа за учество на 52. издание на традиционалниот настан. Станува збор за шведскиот тим Ескилстуна Гуиф, екипа која и во минатоте години беа редовен учесник и формата ја темпираа преку Струшкиот турнир. Оваа сезона Ескилстуна во