притисни ентер »

Груби: Цел сум на пропаганда за да внесат раздор меѓу ДУИ и СДСМ
Груби: Цел сум на пропаганда за да внесат раздор меѓу ДУИ и СДСМ

Груби: Цел сум на пропаганда за да внесат раздор меѓу ДУИ и СДСМ

Oд првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно, цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел – да се внесе раздор помеѓу коалициските партнери ДУИ и СДСМ, затоа што сум задолжен за таа политичка кохезија во Владата, изјави денеска вицепремиерот Артан Груби, коментирајќи ги пишувањата на некои

Груби: Цел сум на пропаганда за да внесат раздор меѓу ДУИ и СДСМ

Груби: Цел сум на пропаганда за да внесат раздор меѓу ДУИ и СДСМ

Oд првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно, цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел – да се внесе раздор помеѓу коалициските партнери ДУИ и СДСМ, затоа што сум задолжен за таа политичка кохезија во Владата, изјави денеска вицепремиерот Артан Груби, коментирајќи ги пишувањата на некои

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Од првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел да се внесе раздор меѓу колациските партнери, ДУИ и СДСМ. Ова го изјави на денешната прес-конференција првиот вицепремиер и министер за политички систем Артан Груби. Одговарајќи на новинарско прашање дали

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Од првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел да се внесе раздор меѓу колациските партнери, ДУИ и СДСМ. Ова го изјави на денешната прес-конференција првиот вицепремиер и министер за политички систем Артан Груби. Одговарајќи на новинарско прашање дали

Груби одговори дали се случила тепачка меѓу него и Рашковски: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу коалициските партии

Груби одговори дали се случила тепачка меѓу него и Рашковски: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу коалициските партии

Од првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел да се внесе раздор меѓу колациските партнери, ДУИ и СДСМ. Ова го изјави на денешната прес-конференција првиот вицепремиер и министер за политички систем Артан Груби. Одговарајќи на новинарско прашање дали

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Од првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел да се внесе раздор меѓу колациските партнери, ДУИ и СДСМ. Ова го изјави на денешната прес-конференција првиот вицепремиер и министер за политички систем Артан Груби. Одговарајќи на новинарско прашање дали

Груби: Нема да успејат да внесaт раздор помеѓу ДУИ и СДСМ, со лажните вести

Груби: Нема да успејат да внесaт раздор помеѓу ДУИ и СДСМ, со лажните вести

Откако дојдов на позицијата цел сум на многу лажни вести, одговори вицепремиерот Артан Груби во врска со вчерашната вест во која беше објавено дека тој имал физичката пресмтка со поранешниот пратеник Драги Рашковски. -Ова е цел да се внесе раздор помеѓу ДУИ и СДСМ, сите лажни вести имаат цел да создадат недоверба помеѓу коалиционите партнери , но нема

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Груби: Цел сум на лажни вести за да се внесе раздор меѓу СДСМ и ДУИ

Од првиот ден од мојот избор во Собранието, но и претходно цел сум на произведување на многу лажни вести и голема пропаганда со една единствена цел да се внесе раздор меѓу колациските партнери, ДУИ и СДСМ. Ова го изјави на денешната прес-конференција првиот вицепремиер и министер за политички систем Артан Груби. Скопје, 13 септември 2020 (МИА) – Од