притисни ентер »

Дали Интер е новиот клуб на нашиот АС?
Дали Интер е новиот клуб на нашиот АС?

Дали Интер е новиот клуб на нашиот АС?

Горан Пандев  за италијанските медиуми  деновиве потврдил дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. Пандев изјавил „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф. Особено сега со новиот

Пандев го насочува Елмас кон милански Интер

Пандев го насочува Елмас кон милански Интер

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев, за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим, Елиф Елмас, е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „ Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Горан Пандев го носи Елмас во Интер? Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф

Пандев потврди дека Елмас е на пат кон Интер

Пандев потврди дека Елмас е на пат кон Интер

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

Пандев: Марота ме запраша за Елмас, се надевам дека тој ќе се одлучи за Интер

Пандев: Марота ме запраша за Елмас, се надевам дека тој ќе се одлучи за Интер

Името на Ељиф Елмас се поврзува со голем број на европски екипи, меѓу кои е и Интер . Клубот го посакува во своите редови, а информации за него побара од Горан Пандев , поранешната ѕвезда на клубот. „Џузепе Марота ме запраша за Елмас. Преговорите меѓу двете страни се интензивни и јас искрено се надевам дека тој ќе се одлучи за Интер. Моменталниот систем

МЕГА ТРАНСФЕР: Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

МЕГА ТРАНСФЕР: Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

МЕГА ТРАНСФЕР: Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

МЕГА ТРАНСФЕР: Горан Пандев го носи Елмас во Интер?

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

БОМБА од Италија, Пандев потврди: Ги поврзав Елмас и Интер, сега се останува на нив

БОМБА од Италија, Пандев потврди: Ги поврзав Елмас и Интер, сега се останува на нив

Капитенот на македонската фудбалска селекција, Горан Пандев за италијанските медиуми потврди дека соиграчот од националниот тим Елиф Елмас е на пат кон својот поранешен клуб Интер. „Зборував со директорот Марота кој сакаше да го информирам за Елиф Елмас, веднаш ги поврзав двете страни, би сакал да го видам Елиф во Интер. Интер е добра опција за Елиф

Пандев тивко го доближува Елмас до Интер

Пандев тивко го доближува Елмас до Интер

Горан Пандев ја направил конекцијата на италијанскиот гигант Интер со нашиот млад феномен Елиф Елмас. Клубот и фудбалерот веќе неколку дена се во преговори. За текот на преговорите и можноста да се реализира трансферот од прва рака ни коментира Горан Пандев. Зборев со директорот Марота кој бараше од мене информации за Елиф Елмас. Ги споив двете страни