притисни ентер »

Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“
Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“

Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“

Двократната освојувачка на олимписко сребро, австралиската пливачка Медлин Гроувс реши да не настапува на Олимпијадата поради „перверзните мажи“ во репрезентацијата. Гроувс нема да плива на австралиските квалификации во Мелбурн оваа недела, објаснувајќи дека не е направено доволно да се заштитат жените. На крајот на минатата година, таа откри дека

Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“

Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“

Двократната освојувачка на олимписко сребро, австралиската пливачка Медлин Гроувс реши да не настапува на Олимпијадата поради „перверзните мажи“ во репрезентацијата. Гроувс нема да плива на австралиските квалификации во Мелбурн оваа недела, објаснувајќи дека не е направено доволно да се заштитат жените. На крајот на минатата година, таа откри дека

Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“

Австралиска пливачка се откажа од Олимпијадата поради „перверзни мажи“

Двократната освојувачка на олимписко сребро, австралиската пливачка Медлин Гроувс реши да не настапува на Олимпијадата поради „перверзните мажи“ во репрезентацијата. Гроувс нема да плива на австралиските квалификации во Мелбурн оваа недела, објаснувајќи дека не е направено доволно да се заштитат жените. На крајот на минатата година, таа откри дека