притисни ентер »

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени
Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да кажуваат секој да си ја гледа својата работа, истакна вечерва министерот за внатрешни работи Оливер

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да кажуваат секој да си ја гледа својата работа, истакна вечерва министерот за внатрешни работи Оливер

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари кога ослободи неколку осомничени

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари кога ослободи неколку осомничени

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да кажуваат секој да си ја гледа својата работа, истакна вечерва министерот за внатрешни работи Оливер

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да кажуваат секој да си ја гледа својата работа, истакна вечерва министерот за внатрешни работи Оливер

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да кажуваат секој да си ја гледа својата работа, истакна вечерва министерот за внатрешни работи Оливер

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да кажуваат секој да си ја гледа својата работа, истакна вечерва министерот за внатрешни работи Оливер

Спасовски: Одредени сознанија за Катица Јанева имав уште во јануари

Спасовски: Одредени сознанија за Катица Јанева имав уште во јануари

45 Споделувања Share Tweet Уште во јануари министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски упатил критика за тоа што тогаш сѐ уште специјалната јавна обвинителка Катица Јанева притворала па ослободувала одредени ocoмничени. „Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Спасовски: Јанева беше сомнителна уште откога апсеше и ослободуваше осомничени

Во однос на Законот за јавно обвинителство, министерот Спасовски рече дека владата нема соговорник. Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно ослободување. Ја дадов таа критика затоа што имав одредени сознанија за тоа, а многу е лесно во такви моменти обвинителите да реагираат и да

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари

Спасовски: Јанева ми беше сомнителна уште во јануари

Укажувањата дека не може да се стави Орце Камчев во притвор, а потоа да се пушти дома, според мене е доволно за сомневање дека има нешто што не е во ред. Не мислев дека Јанева ќе дојде до оваа позиција, вели министерот за внатрешни работи. Критиката кон Катица Јанева ја упатив уште во јануари годинава за притворањето на одредени осомничени и нивно

„Само Интервју” со Оливер Спасовски

„Само Интервју” со Оливер Спасовски

- Стотиците камери низ градот Скопје воопшто не служат за санкционирање на несовесните возачи како што тврдеше поранешната власт, туку до 2017 година се употребуваа од Управата за безбедност и контраразузнавање, откри ексклузивно во вечерашното гостување во „Само Интервју“ министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски - Одредувањето на притвор па