притисни ентер »

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки
Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Претерано разладените оброци и пијалаци не се погодни за секого, предупредува Наталија Круглова, нутриционистка и член на Националното здружение на диететичари и нутриционисти на Русија. – Сладоледот, ледените коктели, ладните салати и закуски не се опасни за здравата личност. Но, луѓето кои страдаат од болести на дигестивниот тракт треба да го ограничат

Воздржете се од студена храна и напитоци со мраз, може да ве боли глава – предупредува нутриционистка

Воздржете се од студена храна и напитоци со мраз, може да ве боли глава – предупредува нутриционистка

Претерано разладените оброци и пијалаци не се погодни за секого – предупредува Наталија Круглова, нутриционистка и член на Националното здружение на диететичари и нутриционисти на Русија. – Сладоледот, ледените коктели, ладните салати и закуски не се опасни за здравата личност. Но, луѓето кои страдаат од болести на дигестивниот тракт треба да го ограничат

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Претерано разладените оброци и пијалаци не се погодни за секого, предупредува Наталија Круглова, нутриционистка и член на Националното здружение на диететичари и нутриционисти на Русија. – Сладоледот, ледените коктели, ладните салати и закуски не се опасни за здравата личност. Но, луѓето кои страдаат од болести на дигестивниот тракт треба да го ограничат

Студената храна и пијалаци може да предизвикаат главоболка

Студената храна и пијалаци може да предизвикаат главоболка

Претерано разладените оброци и пијалаци не се погодни за секого, предупредува Наталија Круглова, нутриционистка и член на Националното здружение на диететичари и нутриционисти на Русија. – Сладоледот, ледените коктели, ладните салати и закуски не се опасни за здравата личност. Но, луѓето кои страдаат од болести на дигестивниот тракт треба да го ограничат

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Студената храна и пијалаци предизвикуваат главоболки

Претерано разладените оброци и пијалаци не се погодни за секого, предупредува Наталија Круглова, нутриционистка и член на Националното здружение на диететичари и нутриционисти на Русија. – Сладоледот, ледените коктели, ладните салати и закуски не се опасни за здравата личност. Но, луѓето кои страдаат од болести на дигестивниот тракт треба да го ограничат