притисни ентер »

29 годишна поранешна моделка на Плејбој почина од задушување во својот дом во Москва
29 годишна поранешна моделка на Плејбој почина од задушување во својот дом во Москва

29 годишна поранешна моделка на Плејбој почина од задушување во својот дом во Москва

Поранешната Плејбој манекенка, Јана Расказова (29), починала откако добила напад на гушење за време на детоксикација во нејзиниот дом во Русија по „неколкудневната забава“, пренесува Дејлимејл. Полицијата води истрага за ненадејната смрт на поранешниот модел на Плејбој во Москва, Јана Расказова , која колабирала и починала во нејзиниот дом, според

29 годишна моделка на „Плејбој“ почина од задушување

29 годишна моделка на „Плејбој“ почина од задушување

Поранешната Плејбој манекенка, Јана Расказова (29), починала откако добила напад на гушење за време на детоксикација во нејзиниот дом во Русија по „неколкудневната забава“, пренесува „Дејли мејл“. Полицијата води истрага за ненадејната смрт на Расказова, која колабирала и починала во нејзиниот дом.  Според извештаите, лекарите стравуваат дека „некомпатибилниот