притисни ентер »

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори за пописот
Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори за пописот

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори за пописот

Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот 1-21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на пописот. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Северна Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно

Државниот завод за статистика објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи

Државниот завод за статистика објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи

Државниот завод за статистика денеска објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот од 1 до 21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно

Државниот завод за статистика денеска објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори

Државниот завод за статистика денеска објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори

Државниот завод за статистика денеска објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот од 1 до 21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно

Заводот за статистика на конкурс бара попишувачи и реонски инструктори

Заводот за статистика на конкурс бара попишувачи и реонски инструктори

Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот 1-21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021. Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори

Објавен конкурс за попишувачи и реонски инструктори за Пописот 2021

Објавен конкурс за попишувачи и реонски инструктори за Пописот 2021

На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно образование и имаат компјутерски вештини. Пријавувањето се врши преку електронска апликација достапна на веб-страницата popis2021.stat.gov.mk, а сите детали поврзани со конкурсот и условите се содржани во огласот објавен

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори за пописот

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори за пописот

Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот 1-21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на пописот. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Северна Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно

ДЗС бара попишувачи и реонски инструктори за пописот во април

ДЗС бара попишувачи и реонски инструктори за пописот во април

Државниот завод за статистика (ДЗС) објави конкурс со кој бараат реонски попишувачи и реонски инструктори кои во април оваа година ќе го спроведуваат попишувањето во рамки на пописот 2021 година. „На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Северна Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно образование и имаат

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори

Објавен конкурсот за попишувачи и реонски инструктори

Државниот завод за статистика денес го објави Конкурсот за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот 1-21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Северна Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку

Објавен конкурс за попишувачи и реонски инструктори за Пописот 2021

Објавен конкурс за попишувачи и реонски инструктори за Пописот 2021

Државниот завод за статистика денеска објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот од 1 до 21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Македонија кои се невработени, кои имаат завршено најмалку средно

Како да се пријавите за попишувач на Пописот 2021?

Како да се пријавите за попишувач на Пописот 2021?

Скопје, 23 февруари 2021 (МИА) – Државниот завод за статистика денеска објави конкурс за пријавување на кандидати за реонски попишувачи и реонски инструктори кои во периодот од 1 до 21 април ќе го спроведуваат попишувањето на терен во рамките на Пописот 2021. На конкурсот можат да се пријават сите полнолетни државјани на Северна Македонија кои се невработени,