притисни ентер »

Нина Бадриќ го откри своето мислење за колешката Јелена Карлеуша
Нина Бадриќ го откри своето мислење за колешката Јелена Карлеуша

Нина Бадриќ го откри своето мислење за колешката Јелена Карлеуша

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2019 Најголемата хрватска пејачка Нина Бадриќ е позната по тоа што нема влакна на јазикот и секогаш го кажува она што го мисли. Иста таква е и нејзината колешка Јелена Карлеуша која нема проблем јавно да го каже своето мислење . Нина по сите настапи, моментално се одмара во Рим, а од таму се вклучи на социјалните мрежи

Нина Бадриќ откри што навистина мисли за Јелена Карлеуша

Нина Бадриќ откри што навистина мисли за Јелена Карлеуша

Најголемата хрватска пејачка Нина Бадриќ е позната по тоа што нема влакна на јазикот и секогаш го кажува она што мисли. Иста таква е и нејзината колешка Јелена Карлеуша која нема проблем јавно да го каже своето мислење. Нина по сите настапи, моментално се одмара во Рим, а од таму се вклучи на социјаллните мрежи и им посвети внимание на своите следебеници