притисни ентер »

Заев: Мицкоски бара предвремени избори а моли Бога да не се случат
Заев: Мицкоски бара предвремени избори а моли Бога да не се случат

Заев: Мицкоски бара предвремени избори а моли Бога да не се случат

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори дека Власта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори. Додаде дека Мицкоски бара избори, а моли Бога да не се случат.

Мицкоски бара избори, но се моли да не прифатиме, рача премиерот Заев

Мицкоски бара избори, но се моли да не прифатиме, рача премиерот Заев

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори дека Власта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори и дополни дека ледерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски бара предвремени избори, но се моли СДСМ да не прифати. „Мицкоски бара избори, но се моли Власта

Заев се огласи за барањето на Мицкоски за предвремени парламентарни избори: Се плаши ли власта од избори?

Заев се огласи за барањето на Мицкоски за предвремени парламентарни избори: Се плаши ли власта од избори?

Не го попречувајте прогресот. Така само му наштетувате штети на народот и на нашата држава. Бидете дел од новата македонска иднина. Ние политичарите сме тука и кога сме во власт и во опозиција, исклучиво за граѓаните. Се заблагодарувам на сите граѓани за трпението, за учевството во оваа татковинска акција. Треба да го искористиме ова, пред се за економија,

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли да не прифатиме

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли да не прифатиме

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори дека Власта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори. -Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати, рече Заев. Премиерот додаде дека ова прашање ќе биде отворено во партијата и штом ќе има

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли да не прифатиме

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли да не прифатиме

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори дека Власта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори. -Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати, рече Заев. Премиерот додаде дека ова прашање ќе биде отворено во партијата и штом ќе има

Заев: Мицкоски бара предвремени избори а моли Бога да не се случат

Заев: Мицкоски бара предвремени избори а моли Бога да не се случат

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори дека Власта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори. Додаде дека Мицкоски бара избори, а моли Бога да не се случат.

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати

Заев: Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори декаВласта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори. Заев додаде дека Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати. Премиерот додаде дека ова прашање ќе биде отворено во партијата и штом

Заев: Ќе размислиме за предвремени парламентарни избори, Мицкоски бара но се моли да не прифатиме

Заев: Ќе размислиме за предвремени парламентарни избори, Мицкоски бара но се моли да не прифатиме

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција во Владата на поставено новинарско прашање одговори декаВласта сериозно ќе размисли за барањето на опозицијата за предвремени парламентарни избори. Заев додаде дека Мицкоски бара избори, но се моли Власта тоа да не го прифати. Премиерот додаде дека ова прашање ќе биде отворено во партијата и штом